Informatie en advies over dakwerken
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?
 

dakgoot vervangen

dak-reinigenWanneer er veel mosvorming op uw dak plaats vindt kan dit er lelijk uit zien. Dit heeft ook effect op de afvoering van water op uw dak. Water hoopt zich op bij het mos en wanneer dit in de winter bevriest kan de dakbedekking zelf beschadigen. De grootste reden om een dak te ontmossen is echter bijna altijd het cosmetische effect. Mos op het dak gaat meestal gepaard met veel vuil waardoor de dakbedekking er erg onaantrekkelijk uit kan komen te zien.

*Tip:

Direct weten de exacte prijs is? Ontvang tot 6 offertes van diverse lokale specialisten en bespaar tot 30%, geheel vrijblijvend.

Kan ik zelf mijn dak ontmossen?

Dit is mogelijk maar het wordt aangeraden om dit door een specialist te laten doen. Niet alleen kan het werk gevaarlijk zijn maar ook de juiste aanpak dient gebruikt te worden. Wanneer er bijvoorbeeld asbest in het dak materiaal zit kan dit gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Met een hogedrukspuit kan het mos en het vuil worden verwijdert. Belangrijk is dat de drukspuit die wordt gebruikt niet een te hoge druk heeft. Wanneer dit het geval is kunnen dakpannen worden aangetast. Een druk van 80 bar wordt aangeraden om een dak te reinigen en te ontmossen.

Wat kost het ontmossen van mijn dak?

De prijzen verschillen per ontmossingsbedrijf.
De kosten voor het ontmossen van een dak liggen tussen de 25 – en 45 euro per vierkante meter. Het is daarom aan te raden om offertes te vergelijken wanneer u een specialist aanneemt. U kunt onze gratis offerte aanvraag dienst gebruiken om vrijblijvend offertes aangeboden te krijgen van dakwerk specialisten. Lees ook: prijzen dak ontmossen.

Behandeling na het ontmossen

Wanneer alle mosvorming en vuil van het dak is verwijdert wordt er een reinigingsmiddel op het dak gespoten om te voorkomen dat de mos terug komt. Dit zorgt ervoor dat alle onzichtbare algen worden gedood. Dit middel heeft ook een algen werend effect.

Na de behandeling

Na het ontmossen van uw dak ziet deze er weer als nieuw uit. Zeker wanneer uw dakpannen heeft is het cosmetische effect sterk zichtbaar en ziet uw dak er weer gloednieuw uit.


Laatste nieuws

nieuw dak

Dakisolatie

Het laten plaatsen van u dakisolatie kan zeer voordelig worden gedaan met

Groendak plaatsen

Een groendak is absoluut een van de mooiste daken. Een begroeid dak

Dakbedekking plat dak

Er zijn verschillende soorten dakbedekking die u kunt laten plaatsen op een