Informatie en advies over dakwerken
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?
 

bitumen dak roofing

Dakreiniging en dakonderhoudHet reinigen van het dak kunt u om twee redenen laten uitvoeren. Dit kan omdat uw dakbedekking vervuild is geraakt over de jaren heen en u dakonderhoud wilt laten uitvoeren om de dakpannen weer hun oude uitstraling te geven. De tweede reden is het preventief uitvoeren van dakreiniging en dakonderhoud. Uw dak is dan nog in een goede staat, maar door de dakpannen te reinigen en een coating laag aan te laten brengen verzekerd u zichzelf ervan dat de dakpannen veel langer meegaan.

*Tip:

Direct weten de exacte prijs is? Ontvang tot 6 offertes van diverse lokale specialisten en bespaar tot 30%, geheel vrijblijvend.

Dakreiniging is vakmanschap

Heeft u besloten dakreiniging uit te voeren, dan kunt u dit het best uitbesteden aan een dakwerker. Het reinigen van dakpannen moet namelijk zorgvuldig geboren om geen schade toe te brengen aan uw dakbedekking. Het reinigen van het dak gebeurd vrijwel altijd met een hogedrukspuit. Deze zal precies op de juiste stand moeten worden afgesteld voor een optimaal resultaat. Wanneer uw dakpannen schoon zijn wordt er vaak een verflaag of coating aangebracht om een mooie uitstraling en lange levensduur te verzekeren. Ook hierbij komt vakmanschap kijken. Welke type coating of verf er wordt gebruikt is namelijk afhankelijk van wat voor soort dakbedekking u heeft. Besteed om deze reden dakreiniging en dakonderhoud altijd uit aan een ervaren dakwerker zodat het herstel van uw dak gegarandeerd is.

Overig dakonderhoud uitvoeren

Wanneer u dakreiniging laat uitvoeren is dit vaak een teken dat uw dak enige tijd niet meer onderhouden is. Het is dan verstandig om naast de dakreiniging ook nog andere dakwerken uit te laten voeren mocht dit nodig zijn. Laat een dakinspectie uitvoeren voor de dakreiniging van start gaat zodat de dakwerker mogelijk direct de andere dakwerken kan beoordelen. Denk hierbij aan het vervangen of repareren van kapotte dakpannen of het vervangen van verouderde en slecht werkende dakgoten. Het uitvoeren van regelmatig dakonderhoud verzekert een goede staat van uw dak en daarmee uw gehele woning. Een slecht onderhouden dak kan namelijk voor veel problemen zorgen.


Laatste nieuws

nieuw dak

Dakisolatie

Het laten plaatsen van u dakisolatie kan zeer voordelig worden gedaan met

Groendak plaatsen

Een groendak is absoluut een van de mooiste daken. Een begroeid dak

Dakbedekking plat dak

Er zijn verschillende soorten dakbedekking die u kunt laten plaatsen op een